Virtueel Vastgoed Voor Bouw Professionals

Websites voor vakmannen die zich niet druk willen maken over de toekomst!

Wil je gewoon lekker werken als vakman en je geen zorgen maken over het opbouwen van je netwerk, acquisitie, marketing en website?

Vertrouwd door:

Voor wie is het?

Starters
Starters zijn de toekomst, maar hebben doorgaans nog geen online status opgebouwd. Begin daarom met een kleine investering, krijg meer offerteaanvragen en laat je Virtueel Vastgoed met je meegroeien.
ZZP’ers
Voor ZZP'ers hebben we een alles-in-één pakket die je helpt met het krijgen van meer offerteaanvragen, overzicht in je bedrijf, goede vindbaarheid in Google en automatiseringen om zorgeloos te ondernemen.
MKB’ers
Krijg als MKB'er toegang tot een professionele website die is geoptimaliseerd voor alle apparaten en geïntegreerd met alle marketing- en verkooptools die je nodig hebt om je bedrijf te beheren en naar een hoger niveau te tillen.

bewezen

Professioneel ontworpen vakmanWebsites vooraf gemaakt voor jou ​

Dagelijks zijn wij in contact met vakmannen om erachter te komen hoe we deze professionals kunnen helpen. Op basis van gesprekken en eigen ervaringen als oprichter van het Online Vakman Netwerk heb ik iets moois ontwikkeld. Bekijk de “Virtueel Vastgoed Blauwdrukken”

Goed online gereedschap is het halve werk!

Marketing-, verkoop- en e-mailautomatisering gereedschap om je te helpen je bedrijf gemakkelijker, sneller en pijnloos te beheren. 

E-mail marketing
Stuur automatisch gepersonaliseerde en zeer gerichte e-mail naar je (potentiële) klanten

SMS marketing
Stuur gepersonaliseerde sms-herinneringen/meldingen naar je klanten

Klantrelatiebeheer
Leer je klanten beter kennen en verzamel de informatie die je nodig hebt via je website

Verkoop traject
We gebruiken verkoop-pijplijnen om leads (potentiële klanten) te beheren, verkoopprognoses te genereren en automatiseringen te starten

Marketingautomatisering
Maak eenvoudige of complexe verkooptrechters om je leads door je verkoopproces te leiden. Kom je er niet uit? Dan helpen we je hier graag mee

Afspraak boeken
Laat klanten gemakkelijk hun eigen tijd kiezen om een afspraak met je in te plannen. Scheelt weer een telefoontje en er ontstaat zo duidelijkheid van beide kanten

eenvoudig

Virtueel Vastgoed

We zorgen er voor dat de bekende zoekmachines weten dat jij een serieuze partij bent om in de gaten te houden. Dit doen we eerst lokaal zodat je meer bezoekers gaat krijgen die in jouw regio wonen.

vakmanCRM

Word direct gevonden in meer dan 24 bedrijfsgidsen. vakmanRanking 360TM helpt je om een professionele online aanwezigheid op te bouwen ​

vakmanRanking

Binnen de vakmanRanking 360TM software kunnen we gemakkelijk en snel een Google Ads campagne voor je starten voor direct restultaat.​

flexibel

vakmanElements
Gemakkelijke toegang tot rechten vrije stockafbeeldingen en pictogrammen speciaal voor jouw vakgebied.

vakmanEditor PRO
vakmanEditor PRO maakt het gemakkelijk voor je om je website live te bewerken aan de voorkant.

vakmanOfferte
Offerteaanvragen worden automatisch omgezet in een kant-en-klare offertes. Aanpassen en versturen maar...

vakmanFactuur
Offerte met één klik omzetten naar een factuur en krijg betaald via iDeal of bank overschrijving.

vakmanContracten
Contracten op elk apparaat laten ondertekenen en handtekeningen verzamelen met aanraakpen, muis of vinger.

vakmanAgenda
Beheer eenvoudig contactafspraken met de nieuwe boekingskalender en synchroniseer met je agenda.

vakmanVoIP module
Altijd en overal bereikbaar. Maximale vrijheid, zonder contracten, altijd professionele service wanneer jij dat wilt.

vakmanProjecten
Breng je werk onder de aandacht van je bezoekers en opdrachtgevers door middel van foto’s en video’s.

betaalbaar

Wij personaliseren je Virtueel Vastgoed voor je

We gebruiken het systeem zelf ook om onze klanten te beheren en voor onze e-mail marketing. We zijn er zelf zo enthousiast over dat we het graag beschikbaar maken voor jou!

Wij doen al het zware werk voor je

Zodra we je nieuwe website hebben gelanceerd is je nieuwe "virtuele vastgoed" snel en gemakkelijk zelf te gebruiken. Maar als je net als de meeste vakmensen bent, heb je nauwelijks tijd over om aan de dagelijkse behoeften van je bedrijf te voldoen, laat staan het bouwen van je eigen website.

Daarom hebben we onze Online Montagedienst ontwikkeld

Puur om er zeker van te zijn dat de investering in je “virtuele vastgoed” zichzelf op de lange termijn terugbetaald. Elke vakmanWebsite heeft een ingebouwd e-mail marketing, klantrelatiebeheer en verkoopsysteem. We stellen ook dit graag optimaal voor je in op basis van jouw doelen en ambities.

Wat we gaan doen

Eenmalige montagekosten

€499,-

Wij beschouwen je website als Virtueel Vastgoed waardoor je investering voor jou gaat werken. De Online Montagedienst is een vereiste om je Virtueel Vastgoed op te starten. Vanwege de tijd, kennis en energie die wij hier op onze beurt weer in investeren komen de montagekosten niet in aanmerking voor onze 14 dagen geld-terug-garantie.

Montagekosten worden niet terugbetaald.
GEEN VERBORGEN KOSTEN. GEEN CONTRACTEN. GEEN OPZEGTERMIJN. HOSTING INBEGREPEN.

Probeer een gratis VirtueelVastgoed-demo!

Bekijk een demo-versie en zie met eigen ogen wat je van ons product kunt verwachten.

Aanbevelingen

Transformatie / gebruik Virtueel Vastgoed

"Toen ik voor het eerst hoorde over Virtueel Vastgoed , dacht ik dat het klonk als een mooi concept die mijn problemen tackelde waar ik mee liep.. Virtueel Vastgoed? Ik had wel gehoord van normaal vastgoed, maar was wat terughoudend over 'virtueel vastgoed', wat is dit? dacht ik. Ik wilde geen tijd en geld investeren in een dienst die alles deed maar geen resultaten behaalde. Gelukkig heb ik Virtueel Vastgoed geprobeerd en ik was verrast van de resultaten en rust die het me bracht. Het is duidelijk dat er veel tijd en moeite is gestoken in het maken van deze allesomvattende dienst. De modules zijn top, en ik hou van het feit dat ik alles kan bijhouden in mijn eigen accounts! De dienst is zo handig in elkaar gezet dat zelfs als je één module zou kiezen je al resultaat kan verwachten. Ik voel me echt opgelucht sinds ik Virtueel Vastgoed heb ontdekt."
5/5
Michael van der Zee

Eigenaar van der Zee Sloopwerken en AllesVoorDakoten.nl

“De Online Vakman denkt echt op de lange termijn. Doordat ze mijn website hebben gemaakt en een aantal keren mee hebben genomen door het Online Vakman Netwerk en alle functies, kan ik nu zelf eenvoudig in contact komen met andere vakmannen en offerteaanvragen via de website behandelen. Voor mij is de netwerkomgeving in combinatie met het vakmanCRM systeem echt een aanrader!”
Jochum Rinsma
5/5

Eigenaar Multiservice Rinsma