Als je op zoek bent naar ondersteuning en/of meer klanten

dan wil ik je daar graag bij helpen

Vraag je nu een voorbeeldwebsite aan dan kom je automatisch in aanmerking voor een levenslang gratis lidmaatschap op het Online Vakman Netwerk en een gratis strategieplan.

Gratis strategieplan

Een website bouwen en daarna pas nadenken over een strategie. De grootste fout van ruim 80% van de internetondernemers. De strategie bepaalt namelijk hoe de website eruit gaat zien, welke informatie erop komt en welke acties we willen dat onze potentiële klanten gaan maken.


Daarom willen we jou als online vakman helpen. De aankomende 14 dagen kun je bij ons een gratis strategieplan (pdf) aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden over je bedrijf.


Vervolgens krijg je binnen 24 uur een rapport met bevindingen + uitgetekende verkooppagina's (funnel). Druk op de button 'gratis strategieplan' om de eerste stappen richting een winstgevende onderneming te maken.

Gratis strategieplan

Een website bouwen en daarna pas nadenken over een strategie. De grootste fout van ruim 80% van de internetondernemers. De strategie bepaalt namelijk hoe de website eruit gaat zien, welke informatie erop komt en welke acties we willen dat onze potentiële klanten gaan ondernemen.


Daarom willen we jou als online vakman helpen. De aankomende 14 dagen kun je bij ons een gratis strategieplan (pdf) aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden over je bedrijf.


Vervolgens krijg je een rapport met bevindingen + uitgetekende verkooppagina's (funnel). Druk op de button 'gratis strategieplan' om de eerste stappen richting een winstgevende onderneming te maken.De Online Vakman werkwijze

Omdat we het meeste  van de design en branding strategie al hebben verwerkt in de branche specifieke voorbeeldwebsites, kunnen we in deze fase al onze aandacht richten op het optimaliseren van je website zoals.


  • Zoekmachine optimalisatie (lokale SEO)
  • Het toevoegen en optimaliseren van goede teksten die de bezoeker aanzetten tot actie
  • Aanmelden van jouw bedrijf en website bij de verschillende zoekmachines
  • Social media koppelingen instellen en meten
  • Aanmelding van je bedrijf bij Google maps
  • Het bedenken van een goede online strategie


Het Website Creatie Proces

Ontdekking en Inspiratie

Het ontdekken van je potentiële bezoekers, hun doelen en wat de website allemaal moet kunnen aanbieden.

Structuur bepalen

Dit is een overzicht van alle pagina`s op je website verwerkt in een structuur die ook voor zoekmachines makkelijk is te lezen. 

Wireframing

Hier zoomen we in op de pagina`s om te kijken naar de inhoud en hoe deze inhoud mooi vertaalt naar jouw branche. Zodat de bezoeker in zo min mogelijk stappen zijn doel kan bereiken, zoals een offerte aanvragen.

Visueel design

Hier hebben we de aandacht helemaal gefocust om de website passend te maken in de stijl van jouw branche zodat de bezoeker zich direct vertrouwd voelt en onbewust weet dat hij met een vertrouwde vakman te maken heeft. 

Ontwikkeling

In deze laatste fase wordt de website ontwikkeld door middel van code zodat browsers zoals bijvoorbeel Internet explorer (Microsoft Edge) en Google Chrome de website goed kunnen lezen en tonen aan de bezoeker. 


Krachtige verkoopsoftware 

Onze ontwerpen zijn gemaakt om te verkopen. Met een paar muisklikken hebben we een series aan verkooppagina's staan waar je bezoekers geen nee tegen kunnen zeggen. De combinatie tussen een effectief design volgens de laatste standaarden en bewezen effectieve verkooppagina's maakt een website van de Online Vakman een ware verkoopmagneet. Onze ontwerpen zijn gemaakt om de aandacht van je bezoekers te grijpen en niet meer los te laten. 


Wij hebben alles al voor je getest en geoptimaliseerd en met de Online meegroei garantie blijft je website altijd up-to-date. 

Verander de manier waarop je netwerkt en kom online, vakman!

Als lid van de online vakman kun jij als drukke ondernemende vakman overal waar je wilt en wanneer je dat wilt, netwerken en kennis op doen en je offerteaanvragen inzien. Zelfs als je onderweg bent, gemakkelijk en snel via je mobiel. 

Zet de eerste stap richting een winstgevende online onderneming

OnlineVakman.com

© 2019 Alle rechten voorbehouden

Afrekenen
Bekijk gegevens
Uitverkocht