Virtueel Vastgoed Voor Bouw Professionals

Ondersteuning

Nog steeds vragen? Geen probleem. Bekijk hier de meest gestelde vragen. 

Inclusief lidmaatschap Online Vakman Netwerk, support en leeromgeving

Alle ondersteuning die je ooit nodig zult hebben vind je hier

Tech Support Icon

Technische Support

De meeste vragen worden binnen 24 uur beantwoord en we doen ons best om alle vragen de volgende werkdag te beantwoorden.

Ondersteuning is beperkt in het weekend en op feestdagen.

Community icon

Community support

24/7 online beschikbaarheid in het Online Vakman Netwerk. 

Q&A Icon

Maandelijkse vraag en antwoord

Elke maand een vraag en antwoord sessie over je website, doelen, ambities en kansen in je markt.

Het is eenvoudig, laten we beginnen

Probeer een gratis VirtueelVastgoed-demo!

Bekijk een demo-versie en zie met eigen ogen wat je van ons product kunt verwachten.

Veel Gestelde Vragen

We zijn er trots op dat we onze klanten professionele, persoonlijke ondersteuning kunnen bieden via ons Online Vakman Netwerk en geavanceerde ticketingsysteem.

Wij geloven en staan 100% achter ons product. We gebruiken het zelf namelijk ook 🙂

Maar we begrijpen dat het niet voor iedereen perfect kan werken. Als je niet tevreden bent met je aankoop, betalen we je graag je investering terug. Neem gerust contact met ons op om zonder vragen te profiteren van onze 14 dagen geld-terug-garantie.
Let op: dit geldt niet voor onze eenmalige Montagekosten. 

Ja, we werken wekelijks aan nieuwe sjablonen. In feite is het ons doel om elke maand nieuwe sjablonen aan de bibliotheek toe te voegen. Omdat elk sjabloon wordt aangepast aan de huisstijl en wensen van onze klanten zorgen we er tevens voor dat de opgeleverde websites uniek blijven.

Absoluut! Standaard ziet alles er goed uit. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als de lettertypeafstand, kleurafstemming of andere ontwerpdetails, kun je je informatie gewoon bijwerken en de bestaande inhoud alles laten afhandelen. Als je vastloopt, neem dan contact op met ondersteuning en we zullen je wat advies geven. Wil je dat we alles voor je uit handen nemen inclusief de teksten, zoekmachine optimalisatie en beheer? Dit zit allemaal inbegrepen in het vakmanPremium pakket.  

Ja. Nadat we je nieuwe website hebben opgeleverd kan je zelf nieuwe pagina’s toevoegen met je nu eigen unieke vakmanSjablonen als basis. Elk vakmanSjabloon is 100% bewerkbaar. Voeg secties toe, bewerk en verwijder secties om het precies te maken zoals jij het wilt. Als je het verprutst, voeg het dan gewoon opnieuw toe vanuit de sectiesjablonen.

Ja, we bieden ontwerp en marketing op bedrijfsniveau aan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

We denken niet dat je weg wilt als je eenmaal lid bent geworden van ons systeem. Je kunt echter bepaalde inhoud van je Virtueel Vastgoed exporteren naar een .xml-bestand. Dit is handig als je inhoud naar WordPress wilt exporteren. Maar let op: niet alles wordt geëxporteerd, aangezien veel functies afhankelijk zijn van de JavaScript, CSS en vakmanEditor van ons platform. Klantgegevens/persoonlike gegevens, offertes, facturen en e-mail sjablonen zijn wel allemaal in zijn volledigheid te exporteren. 

“Een website is zo veilig als de gekozen wachtwoorden” Zorg ervoor dat je je wachtwoorden geheim houdt en niemand komt via die weg in je website. Verder staan onze website op dezelfde servers als Google. Super veilig dus! SSL Certificering, DDoS bescherming, IP-filtering, dagelijkse back-up van database, etc.

 

Ja geen probleem. Wij kunnen de verhuizing zeer makkelijk voor je regelen. Hou er wel rekening mee dat je e-mail ook moet worden overgezet. Hoewel je e-mail bij ons er gratis bij krijgt, is het overzetten van e-mail een ICT gerelateerde kwestie en hier vragen wij een kleine vergoeding voor. We kunnen de inhoud van je website kosteloos overzetten en geven dit ook door aan Google zodat je je positie in de zoekresultaten behoudt.

 

Activeer je hele klantervaring met vakmanCRM

  • Klantrelaties verbeteren
  • Acquisitie verbeteren
  • Beheer potentiële klanten efficiënt
  • Boekhouden met vakmanCRM
  • E-mail marketing
  • Klantrelatiebeheer
  • Marketingautomatisering
  • Verkoopbeheer met offertes, facturen en registratie van betalingen, contracten en leads

Meld je aan en ontvang je vakmanCRM demo!

We maken je demo binnen 24 uur gereed nadat we aanvullende informatie hebben ontvangen omtrent je bedrijf.
Je informatie zal nooit aan derden worden doorgegeven.