Online Vakman

Het verhaal achter Online Vakman

De man achter het concept ‘Online Vakman’ is Paul Efdé, alias de ideeënfabriek.

Paul is een vakman die zich in het verleden onder andere heeft beziggehouden met het plaatsen van marterprofielen.

In de buitenlucht klusjes uitvoeren ziet hij absoluut niet als een straf, maar dit is niet wat hem het meeste trekt aan ‘het vakmansbestaan’. Met andere vakmannen in contact komen en helpen groeien vindt hij namelijk het allerleukste aspect van het beroep.

Toch was hij, net zoals veel andere vakmannen, vaak alleen op pad. Dat zinde hem niet…

Paul heeft daarom besloten om het roer om te gooien en zijn zinnen te zetten op het verbinden van oprechte en kundige vakmannen in het Online Vakman Netwerk. Hij is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het uitdenken van een concept en een dienstenpakket dat hierin kan voorzien.

Aangezien zo’n beetje alles tegenwoordig online gebeurt, was het gelijk al duidelijk dat het online verbinden en helpen van vakmannen het vertrekpunt van het concept moest worden.

Paul is naast ondernemende vakman overigens ook handig met computers, dus hij kon zelf alvast wat gaan experimenten. Vervolgens heeft hij zijn ideeën aan verschillende vakmannen voorgelegd. Zij waren stuk voor stuk enthousiast.

Paul voelde zich gesterkt door deze reacties en verzamelde vervolgens een team om zich heen dat hem kon helpen met het realiseren van het concept.

Het resultaat? Online Vakman!

Doelen

Vakmensen helpen groeien met branche specifieke en een professioneel netwerk
Netwerkleden met elkaar in contact brengen
Vakmensen helpen met hun online positionering

Onze digitale marketing experts zijn elke dag met veel plezier, kennis, en kunde bezig om onze klanten te laten groeien. In ‘remote teams’ werken zij aan de groei van onze klanten. 

Onze bedrijfsmissie

Online Vakman is toegewijd aan de hoogste kwaliteit van online marketing, IT, websites en een online netwerk met betrouwbare vakmannen. Dit wordt geleverd met energie, slimheid en eigenzinnigheid.

Creatief en krachtig

We creëren creatieve en krachtige digitale strategieën om de bedrijven van onze klanten te helpen zich te onderscheiden van de rest.

Eerlijk en betrouwbaar

We zijn eerlijke en betrouwbare ‘online vakmannen’. We weten precies wat er te vinden is in de ‘online bouwmarkten’ en ons digitaal vaardig team van vakspecialisten weet precies hoe ze deze ‘online tools’ professioneel moeten inzetten.

Klanten waar we voor mogen werken

We zetten online inspanningen om in Virtueel Vastgoed waarmee wij jouw bedrijf laten groeien.

De VirtueelVastgoedTM service bestaat om onze klanten te laten groeien. Groei is altijd een positief resultaat wat zich op zijn beurt weer laat vertalen naar meer winst, omzet, rendement of juist meer tijd over om te werken aan je bedrijf.

Als je een dienst van ons afneemt ontvang je altijd een gratis  vakmanRanking 360TM account om je eigen voortgang te bekijken, je concurrentie in de gaten te houden en zoekmachine, social media, google ads resultaten te bekijken en beheren (meer informatie)

Even sparren over de mogelijkheiden?

Scroll naar top