Virtueel Vastgoed Voor Bouw Professionals

Klantenbeheer, projectbeheer en facturatie in één handig systeem

Meer klanten, meer projecten, meer tijd over en minder gedoe.

Als je er wel klaar mee bent om te werken met alleen spreadsheets of je wilt verouderde administratie-tools vervangen, wij helpen je graag naar een effectieve en overzichtelijke bedrijfsvoering toe.

vakmanCRMTM op maat

Uiteraard kunnen we, samen met jou, ook een klantrelatiebeheer systeem op maat samenstellen. Neem contact met ons op en we doen je een goed aanbod.

Hoe we werken

vakmanCRMTM voor meer sales en klantloyaliteit.

Het doel van vakmanCRMTM is om informatie over een klant te gebruiken om het aantal positieve ervaringen met je bedrijf te verhogen en daardoor ook beter te verkopen. Hiernaast is vakmanCRMTM vooral een strategisch stukje gereedschap om relaties op te bouwen.

01.Beheer potentiële klanten efficiënt

Een potentiële klant belt je op en je wilt overtuigend overkomen. In het CRM-systeem vind je de notities van je vorige gesprekken met deze potentiële klant. Je ziet ook gelijk in welke verkoop-fase de klant zit. Met deze informatie weet je precies hoe je hem of haar het beste kan overtuigen.

02. Volg je verkoopkansen op

Wil je je verkoopproces verbeteren en weten welke (potentiële) klanten je vandaag moet contacteren? Gebruik vakmanCRMTM om na te gaan welke leads of klanten zich in de juiste fase voor opvolging bevinden..

03. Boekhouden met vakmanCRMTM

Krijg sneller betaald door je CRM-systeem met tools voor online betalingen te verbinden, zoals Mollie, Stripe of PayPal en bied hen verschillende betaalmogelijkheden.

vakmanCRMTM is aangepast om aan de behoeften en wensen van de bouwsector te voldoen.

De voordelen van vakmanCRMTM - software

1. Deel makkelijk informatie

Door meer waardevolle en relevante informatie over je klanten te verzamelen, kom je hun wensen beter tegemoet en kun je hen een betere klantervaring geven.

Met vakmanCRMTM kan je alle interacties tussen contacten en jouw onderneming op één locatie bewaren (telefoontjes, e-mails, offerteaanvragen etc.)

2. Verbeter je klantenservice

Zodra iemand contact met je opneemt, kan je informatie opvragen over voorgaande interacties, offertes, facturen, afspraken of voorkeuren.

Je deelt een inbox om vragen te bewaren en beantwoorden, zodat je gesprekken uit het verleden snel kan terugvinden en een antwoord kan geven.

3. Verbeter je inzichten en rapportering

Met één plek voor al je gegevens wordt cijfers analyseren een stuk efficiënter. Dashboards helpen je om in een oogopslag zaken als verkoopdoelstellingen en de prestaties van je bedrijf te bekijken.

Met kwalitatieve data maak je betere beslissingen om je onderneming vooruit te helpen.

4. Automatiseer de lastige, dagelijkse taken

Bedenk eens hoeveel kleine taakjes het sluiten van een nieuwe klus of project vergt. Taken en telefoontjes die niet geregistreerd staan zorgen vaak voor verwarrende situaties.

Bij vakmanCRMTM staat dit in een duidelijk overzicht. En offertes creëren en verzenden? Die maak je gemakkelijk dankzij de kant-en-klare templates die de software biedt. Klanten kunnen ze vervolgens online bekijken, goedkeuren en tekenen.

vakmanCRMTM biedt vakmannen de voordelen van automatisering, zodat jij je kan focussen op je werk en niet meer urenlang achter een computer hoeft te zitten.

5. vakmanVoIPTM koppelen met vakmanCRMTM

Bedrijven die veel telefoneren zullen een integratie met vakmanVoIPTM bijzonder nuttig vinden. Met één klik op de knop bel je contacten vanuit je CRM, zonder andere applicaties te gebruiken of nummers in te toetsen.

Wanneer iemand jouw bedrijf belt, weet je ook meteen wie je aan de andere kant van de lijn hebt. Andere nuttige opties zijn: calls opnemen en traceren, of notities aan telefoontjes toevoegen.

vakmanCRMTM + offerte- en facturatiesysteem

We stellen dit systeem helemaal naar je eigen wensen voor je in en maken het in jouw huisstijl met je eigen logo en domeinnaam.

  • Contactenbeheer
  • Projectbeheer met urenregistratie, taken, bestandenbeheer, discussiegroep, facturen en uitgaven
  • Verkoopbeheer met offertes, facturen en registratie van betalingen, contracten en leads
  • Agenda
  • Factuurbetalingen automatisch ontvangen via iDeal, Paypal of creditcard
  • Hou per klus je uitgaven bij zodat precies weet hoeveel marge je overhoudt

Offerte aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *