Virtueel Vastgoed Voor Bouw Professionals

Facebook & Instagram Ads Service

Voor ondernemende vakmensen op zoek naar een geheim wapen om Facebook en Instagram verkoop te stimuleren!

  • Heb je ooit een Facebook-adverteerder ingehuurd om een ​​advertentie voor je te maken?
  • Huur je nog steeds facebook copywriters in en krijg je tegenvallende resultaten?
  • Ook al heb je het gevoel dat je veel meer zou moeten verkopen?

Helaas ken ik je probleem maar al te goed.

Als bedrijfseigenaar heb ik zelf met het hele “raadsel van Facebook-advertenties” geworsteld.

Bij Facebook-marketeers kom je meestal een van de volgende problemen tegen:

vakmanConnectTM:

Facebook Ads

Instagram Ads

Copywriting

Bekroonde software

Laat vakmanConnectTM je marketing naar een hoger niveau tillen!

De bekroonde software voor Facebook Marketing

Creëer een positieve eerste zakelijke indruk

De kans is groot dat iemand via je Facebook-advertentie voor het eerst met je bedrijf in aanraking komt. We maken goed gemaakte en gerichte bestemmingspagina die een willekeurige bezoeker in een prospect of klant kan veranderen.

Maximaliseer (mobiel) verkeer

We halen het meeste uit je Facebook™ advertentiecampagnes. Maximaliseren mobiel verkeer om je te helpen een solide lijst van gekwalificeerde abonnees op te bouwen tegen de laagst mogelijke kosten.

Verzamel publieksinformatie

Op je bestemmingspagina bied je mensen bijvoorbeeld een optie om zich aan te melden voor je mailinglijst om op de hoogte te blijven van je laatste tips of diensten. We stellen een Facebook-pixel in om inzicht te krijgen in de acties die mensen ondernemen op je landingspagina. We gebruiken die gegevens vervolgens om mensen opnieuw te targeten met advertenties en je conversies te verbeteren.

Meer bezoekers met vakmanConnect

Het kan zijn dat je gefrustreerd raakt door afnemende opbrengsten, slechte klik- / openingspercentages, enzovoort. Met vakmanConnect zul je merken dat je meer abonnees krijgt tegen lagere kosten, waardoor je je lijsten veel sneller kunt laten groeien dan met andere methoden!

Bouw je geloofwaardigheid op

Met een landingspagina kun je laten zien dat je product of dienst werkt. Dit doen we door middel van goedgeschreven, doordachte teksten en sociaal bewijs. Het helpt bewijzen dat je een expert bent in het oplossen van hun problemen en ook erkend wordt in je vakgebied.

Meer potentiële klanten

Je zult merken dat je meer potentiële klanten krijgt, voor veel minder dan je hebt betaald voor standaard Facebook™ -klikken, Adwords en zelfs media-aankopen! We voeren online promoties uit, introduceren aankomende evenementen of bieden andere prikkels om klanten met je in contact te laten brengen. Je zult zien dat je bedrijf meer leads, verwijzingsactiviteiten, goodwill en verkopen krijgt!

Over de vakmanConnectTM Service

Met onze vakmanConnectTM service streven we ernaar de krachtigste Facebook™ -marketingtools aan te bieden die beschikbaar zijn voor bedrijven en ondernemingen in de bouw en techniek. Ons team heeft de beschikking over een reeks tools, speciaal ontwikkeld om meer resultaten te behalen met Facebook™ -advertenties.

Omdat we actieve Facebook™ -adverteerders in ons team hebben
met meer dan 12 jaar ervaring, hebben we verschillende tools
kunnen verzamelen om onze advertenties effectiever te maken –
en zo werd onze vakmanConnect service geboren.

In de loop der jaren is het ons pijnlijk duidelijk geworden dat
veel bedrijven moeite hebben om Facebook™ -advertenties voor
hen te laten werken, terwijl dit (verreweg) het meest lonende
advertentieplatform is dat er is.

Daarom hebben we besloten om onze tools voor jou in te gaan zetten,
zodat we vakmannen zoals jou hetzelfde concurrentievoordeel kunnen
bieden als wij.

vakmanConnect streeft ernaar de standaard te worden voor elke ondernemende vakman om je advertenties effectiever te maken.

Welke richting de ontwikkelingen in deze markt ook uitgaan, we zijn ervan overtuigd dat  vakmanConnect voorop gaat lopen en ervoor zorgt dat onze klanten altijd een duidelijk concurrentievoordeel zullen hebben.

Krijg verbluffende resultaten van Facebook™ -advertenties voor je bedrijf... zelfs als je eerder hebt geworsteld.

We hebben een tool voor het verzamelen van interesses en analyse voor Facebook™ gebouwd, in tegenstelling tot ELK andere op de markt.

Deze geavanceerde (maar toch eenvoudig te gebruiken) tool:

Kwalificeert elke interesse vooraf als zeer relevant voor de zoekwoorden die een gebruiker invoert.

Vindt onbenutte interesses waar andere tools geen toegang toe hebben – wat jou een eenzijdig voordeel geeft ten opzichte van je concurrentie
Kortom, we vinden gerichte doelgroepen die verborgen zijn voor je concurrentie, beoordelen die doelgroepen op winstgevendheid en helpen je PRECIEZE advertenties weer te geven voor een maximale ROI (return on investment).

Offerte aanvragen

FAQ - veelgestelde vragen t.a.v. vakmanConnectTM

vakmanConnectTM is Facebook Marketing software die gespecialiseerd is in de optimalisatie van jouw Facebook Marketing. vakmanConnect helpt je bij je online marketing door het creëren van een actieplan op maat. Vraag een offerte aan voor meer informatie.