Online Vakman

Bedankt voor je aanvraag!​

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanvraag te bespreken! Kijk ondertussen gerust even verder op onze website. 

Misschien vind je het vakmanNetwerkTM ook interessant

Het enige platform dat gekwalificeerde en ondernemende vakmannen met elkaar verbindt

Geen ‘nee’ meer verkopen

Doordat je je hele acquisitie in een paar klikken kunt regelen, bespaar je jezelf enorm veel tijd en frustratie. Hierdoor hoef je minder vaak ‘nee’ te zeggen tegen opdrachten.

Community voor en door vakmannen

Als ondernemer heb je vast wel eens het gevoel gehad dat je er alleen voor staat. Onze community biedt die saamhorigheid waar je als hardwerkende ondernemer soms gewoon behoefte aan hebt.

Netwerk app in ontwikkeling

We realiseren ons dat jouw tijd waardevol is en dat je als vakman veel onderweg bent. Er blijft vaak weinig tijd over voor de acquisitie en dergelijke. Om dit probleem voor je op te lossen werken we aan gebruiksvriendelijke app waarmee je binnen een mum van tijd een dienst, vakman of betrouwbaar bedrijf in de regio gevonden hebt.

Hou overzicht in je werk

Maak per project een aparte agenda aan • Hou je to-do-lijst bij • Check snel of er een vakman in de buurt is • Organiseer je eigen regionale netwerk • Overleg met andere projectleden • Vind nuttige informatie op het forum

De kracht van een vertrouwd netwerk

Het Online Vakman Netwerk vormt die snelle schakel tussen MKB’ers, ZZP’ers en (op den duur) uitzendbureaus.

Word ambassadeur

Meld je aan als Online Vakman Ambassadeur en kom in aanmerking voor interessante kortingsacties!

Scroll naar top