Virtueel Vastgoed Voor Bouw Professionals

Over ons

Het verhaal achter Online Vakman

Online Vakman is een online marketing bureau voor de lokale kleine (ZZP) en middelgrote bedrijven (MKB) die de enorme online mogelijkheden proberen aan te boren.

We leggen de focus op het toevoegen van waarde aan onze klanten op de volgende gebieden: 

 • Meer verkeer genereren
 • Conversieratio’s (bezoekers omzetten naar klanten) stimuleren, en…
 • Verkoop automatiseren

Relatiebeheer​

Johnny Titawanno

Johnny heeft de kracht om precies te achterhalen wat elke klant nodig heeft en deze te koppelen aan de juiste oplossing.

Paul Efdé

Eigenaar en Zwitsers zakmes

Niet alles in een Zwitsers zakmes heb je altijd nodig maar als die tijd wel een keer aanbreekt ben je blij dat je hem bij je hebt. 

Zo ook Paul, sinds het idee van de Online Vakman is hij 24 uur per dag bezig met alles wat ook maar een beetje te maken heeft met websites, online netwerken, online marketing en automatiseren (ja zelfs in zijn dromen). Met zijn Online Zwitsers zakmes houdt hij de websites, systemen en het online netwerk draaiende.

Hoe maak ik het leven van mijn klanten zo makkelijk mogelijk en eet je dat nog op? zijn vragen die prominent aanwezig zijn.

Paul houdt van fitnessen, voetballen, designen en spelen met nieuwe ICT systemen. Hij mag graag even alleen zijn en leest dan alleen maar saaie boeken over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Als hij niet alleen is drinkt hij graag in goed gezelschap één of twee (vaak ook twaalf) biertjes.

In welke momenten zijn beste ideeën naar boven komen is mij een raadsel maar ik gok de laatste.

Een paar woorden over de Online Vakman

Naarmate het internet evolueerde, namen ook de online behoeften van bedrijven toe. Door met een aantal van onze klanten samen te werken, ontdekten we dat bedrijven meer nodig hebben dan alleen een website en eenvoudige marketingdiensten. Ze hebben een kosteneffectieve marketingformule nodig die bewezen en consistente resultaten oplevert.

Daarom hebben we een eenvoudige, betaalbare reeks strategieën ontwikkeld om bedrijven te helpen de resultaten te behalen die ze nodig hebben. Dit hebben we verpakt in ons “Virtueel Vastgoed” concept.

Laat ons je helpen hetzelfde te doen!

Speciaal voor bouwprofessionals

Wij vinden dat een goede website voor iedereen toegankelijk moet zijn. Omdat we besparen op maatwerk kunnen wij intensiever inspelen op de behoefte van onze klanten. Het budget dat wij overhouden spenderen we aan de online positionering van onze klanten.

Wij helpen onze online vakmannen bijvoorbeeld aan meer offerte aanvragen, teksten op hun website die goed scoren in de zoekmachines en bieden ondersteuning in onze community speciaal voor ondernemende vakmannen.

We werken voornamelijk met vakmannen in de bouw en techniek. Van het ontwerpen van de merknaam, identiteit en het online positioneren van een specialisme om online met de doelgroep in aanraking te komen. 

Waar we voor staan

We zijn elke dag met veel plezier, kennis, en kunde bezig om onze klanten te laten groeien. In ‘remote teams’ werken we aan de groei van onze klanten. 

Onze bedrijfsmissie

Online Vakman is toegewijd aan de hoogste kwaliteit van online marketing, IT, websites en een online netwerk met betrouwbare vakmannen. Dit wordt geleverd met energie, slimheid en eigenzinnigheid.

Creatief en krachtig

We creëren creatieve en krachtige digitale strategieën om de bedrijven van onze klanten te helpen zich te onderscheiden van de rest. Van het ontwerpen van de merknaam, identiteit en het online positioneren van een specialisme om online met de doelgroep in aanraking te komen. 

Eerlijk en betrouwbaar

We zijn eerlijke en betrouwbare ‘online vakmannen’. We weten precies wat er te vinden is in de ‘online bouwmarkten’ en ons digitaal vaardig team van vakspecialisten weet precies hoe ze deze ‘online tools’ professioneel moeten inzetten.

Klanten waar we voor mogen werken

We zetten online inspanningen om in Virtueel Vastgoed waarmee wij jouw bedrijf laten groeien.

Groei is altijd een positief resultaat wat zich op zijn beurt weer laat vertalen naar meer winst, omzet, rendement of juist meer tijd over om te werken aan je bedrijf.

Als je een dienst van ons afneemt ontvang je altijd een gratis  vakmanRanking 360TM account om je eigen voortgang te bekijken, je concurrentie in de gaten te houden en zoekmachine, social media, google ads resultaten te bekijken en beheren (meer informatie)

Even sparren over de mogelijkheiden?

Activeer je hele klantervaring met vakmanCRM

 • Klantrelaties verbeteren
 • Acquisitie verbeteren
 • Beheer potentiële klanten efficiënt
 • Boekhouden met vakmanCRM
 • E-mail marketing
 • Klantrelatiebeheer
 • Marketingautomatisering
 • Verkoopbeheer met offertes, facturen en registratie van betalingen, contracten en leads

Meld je aan en ontvang je vakmanCRM demo!

We maken je demo binnen 24 uur gereed nadat we aanvullende informatie hebben ontvangen omtrent je bedrijf.
Je informatie zal nooit aan derden worden doorgegeven.